S&K en ARAG introduceren de MKB Incassoservice

Spijkers & Koppen maakt preventieve juridische ondersteuning voor het bedrijfsleven betaalbaar en heeft hierbij een partner gevonden in ARAG!

In een wereld waar technologische en economische veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen, moeten bedrijven zich voortdurend aanpassen. Als de juridische dienstensector onveranderd blijft vasthouden aan ouderwetse gewoonten, zal vooral het MKB op juridisch gebied aan haar lot zijn overgelaten. De innovatieve werkwijze van Spijkers & Koppen maakt dat het MKB kan genieten van het comfort van een eigen bedrijfsjurist die beschermt tegen juridische risico’s en hoge kosten bespaart. Kortom: besparing, bescherming en betrokkenheid!

Spijkers & Koppen gelooft in de kracht van een gezond MKB en is voortdurend op zoek naar betaalbare manieren om het MKB juridisch zo compleet mogelijk te ondersteunen. De missie, werkwijzen, diensten en producten van ARAG sluiten hier perfect op aan. Door onze samenwerking kunnen we de juridische positie van bedrijven verbeteren op alle fronten. Een feest dat we gaan vieren met de ondernemers in het MKB!

 

Hoe doen we dit?

No Comment

1

Sorry, the comment form is closed at this time.